Akvarie West / Dyrecenter West udvider forretningen

“Tålmodighed er en dyd – også for dyrehandlere”, fortæller Kenni G Otkjær, fra Akvarie West / Dyrecenter West.

Den omtalte tålmodighed handler om, at de sidste tilladelser til, at benytte det gamle Fakta-supermarked centralt i Vildbjerg, stadig mangler, at “tikke ind”. “Vi har dygtige folk i gang med arbejdet, og er ikke i tvivl om, at tilladelserne kommer; spørgsmålet er blot, hvornår…”

Det står pt klart, at vi ikke – som håbet hidtil,- kan nå at modtage de sidste tilladelser i tide til, at kunne åbne d. 1 maj.
Vi opdaterer naturligvis om enhver relevant udvikling frem mod, at vi kan offentliggøre den forventede åbningsdato.

Siden Kenni G Otkjær i 2015 overtog Akvarie West, og i 2018 flyttede ind i det – daværende “Oles Dyr” på Jernbane Allé i Vildbjerg, er det kun gået fremad. Der opgraderes voldsomt på flere fronter, idet butiksarealet vokser fra de nuværende 195 m2, til lige under 1000 m2; med en væsentlig forøgelse af såvel antallet af akvarier i akvarie / havedamsafdelingen, samt produkter i sortimenterne for hund, kat, gnaver, fugl, reptiler og akvarie- / havedams-relaterede varer. Derudover glæder vi os til, at præsentere Danmarks største plante-ø, som vi fylder op med ca 2.500 planter til akvarie.

Husk også vores webshop på https://akvarieforretningen.dk

Produktnyheder

Siden december 2020, har vi haft en postkasse opstillet i butikken, hvor vore kunder har lagt forslag til produkter, som de gerne så tilføjet til vore hylder – og vi tør godt love, der kommer en del nyheder. I den kommende tid, vil vi lave lidt mere dybdegående artikler, om en del af de nye produkter, som tilføjes i forretningen.

Til hund og kat, glæder vi os blandt andet til, at kunne tilbyde danskproduceret kvalitetsfoder fra Kingsmoor.
Herunder kan du læse, hvordan Kingsmoor selv beskriver deres produktudvalg:

“Vi bruger nordiske råvarer, og vi vælger kun de bedste samarbejdspartnere. Vi sætter en ære i, at vores produkter bliver udviklet lokalt og er bæredygtige. Derfor bruger vi udelukkende vindmøllestrøm til produktion af Kingsmoor hunde- og kattemad. Kæledyr skal have den mad, som smager bedst, og som er sundest for dem. Vi benytter os ikke af kunstige konserveringsmidler eller farvestoffer. Vores produkter i Pure-serien er 100% kornfri, og der er kræset om alle vores opskrifter. Maden skal give næring til både helbred og humør hos alle hunde og katte. Made in Denmark er vores unikke kvalitetsstempel.”

 

Forrige

Næste

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!