CO2 i dit akvarium?

Planter i akvariet giver en ekstra dimension til hobbyen, og kan skabe helt nye visuelle indtryk, som er yderst tilfredsstillende.
Dit akvarie kan nærmest blive et levende maleri…

Det er klart, at jo højere ambition og evner bliver, desto bedre forhold kræver planterne – og desto mere specielle planter kommer på shoppinglisten.

Hos Akvarie West har vi – udover det store antal planter i planteøen – hele serien af 1-2-Grow! fra danske Tropica – og har du en helt særlig sammensætning af planter på ønskesedlen, kan vi bestille hjem kun til dig.

 

Tropica System Nano

Tropica System Nano Cylinder

I videoen herover fortæller George Farmer,- som er een af de førende indenfor aquascaping og plantetrivsel i akvariet – om een af Tropica´s CO2 løsninger, som er særligt egnet til dig med et mindre akvarium (under 200 liter).

Vi anbefaler denne løsning til dig, som gerne vil prøve CO2 af, men ikke har lysten eller modet til, at gå ud og lave den helt store investering endnu – eller blot ønsker en nem, overskuelig og visuelt appellerende CO2-løsning; det er ikke nødvendigvis “pænt”, at have en 2 eller 6 kg CO2 trykflaske stående ved siden af akvariet…

Hos Akvarie West har vi naturligvis også denne CO2 løsning, og genopfyldningsflasker dertil.

 

Forrige

Næste

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!